Transportvilkår

Generelle transportvilkår for bestilling via grenlandtaxi.no /03536/Taxifix app /Vy app

Hensikten med disse vilkårene er å beskrive tjenestene du kan kjøpe på grenlandtaxi.no, og gjøre rede for det ansvar vi tar ovenfor deg som kunde, og hva vi også forventer av våre kunder. Vilkårene vil også vise avgrensningen av ansvaret taxiselskapet har knyttet til våre tjenester.

Personvern

Vår personvernerklæring forklarer hvordan vi håndterer dine personopplysninger og beskytter ditt personvern når du bruker våre tjenester. Ved å bruke tjenestene godtar du at vi kan bruke slike opplysninger i samsvar med gjeldende personvernregler.

Bestilling av reise

Grenlandtaxi.no har en bestillingsfunksjon hvor du enkelt kan bestille taxi.

På grenlandtaxi.no kan du bestille henting her og nå, eller legge inn en forhåndsbestilling.

Grenlandtaxi.no finner ut hvor du er ved hjelp av stedstjenester i din telefon eller datamaskin. Av og til kan det ta litt tid før posisjonen din finnes i kartet. Informasjon om GPS-nøyaktighet finner du i din telefons eller datamaskins detaljer. Det anbefales derfor at du sjekker at henteadressen er korrekt før bestillingen gjennomføres.

Din bestilling sendes til taxier som er i nærheten av hentestedet, og du vil normalt bli tildelt en bil med det samme. Unntak fra dette er ved forhåndsbestillinger hvor turen ikke tildeles før hentetiden nærmer seg. Andre unntak er ved ekstreme forhold som påvirker vårt tilbud, for eksempel ved trafikale forhold vi ikke rår over og som påvirker alle trafikanter.

Tilleggstjenester

Ønsker du spesialtjenester som barnesete, allergibil, plass til rullestol eller andre tillegg slik som nevnt under punktet «makspris», kan dette ikke bestilles på nett. Ring oss for å bestille dette.

Hvis bil ikke kommer

Ring oss på 03536 dersom bestilt taxi ikke kommer i henhold til avtale. Vi forsøker alltid å kontakte kunder som ikke mottar bil som avtalt.

Hvis du ikke møter opp til bestilt bil

Når du har bestilt taxi får du en SMS med et referansenummer. Når en sjåfør har akseptert turen og er på vei til deg, vil du motta en ny SMS om hvilken bil som er på vei. Denne SMS-en koster kr. 1,- som belastes ditt mobilabonnement. NB: Dersom du ikke ønsker å motta SMS kan du kontakte oss og oppgi dette.

Hvis du bestiller bil og ikke møter opp som avtalt, kan drosjeeier kreve et bomturgebyr for tapt tid og kjøring til hentestedet. Det er ditt ansvar å møte opp slik at sjåfør lett kan finne deg. Vet du at stedet er vanskelig å finne kan du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling på grenlandtaxi.no. Eksempel: «Veien er stengt med bom fra 08-11. Jeg står ved siden av bommen.»

Når du bestiller på grenlandtaxi.no vil sjåføren se telefonnummeret ditt på bestillingen, og du vil ofte bli oppringt av sjåføren som vil forsikre deg om at han er på vei og at du står på avtalt sted.

Ditt referansenummer skal stemme med det sjåføren oppgir ved henting. Sjåfør skal identifisere seg slik at kunden kan sjekke om han eller hun har fått riktig bil. Hvis du ikke tar den drosjen du har fått tildelt, får du en «kunde ikke møtt»-anmerkning. Dette gjelder også selv om du tar en annen Grenland Taxi. Får du tre slike anmerkninger risikerer du å bli utestengt fra tjenesten. Opplever du å ha blitt utestengt og ønsker å få tilgangen tilbake, kan du ta kontakt med oss og be om dette.

Avbestilling av tur

Avbestilling av en forhåndsbestilling må skje senest 30 minutter før avtalt hentetidspunkt. Hvis turen ikke blir avbestilt innen denne fristen må du betale minstepris. Direktebestilte biler kan ikke avbestilles, og kunden må betale gjeldende minstepris for oppmøtet.

Prisberegning

Taksameterpris

Prisen du betaler i bilen etter at turen er kjørt beregnes i taksameteret. Prisen er løpende, og er basert på avstanden du har blitt kjørt, og tiden turen har tatt, i tillegg til en startpris. Tilleggskostnader kan forekomme. Les mer om våre priser her.

Gjeldende priser finner du på våre nettsider, på klistremerker på bilene, samt i oppslag på taxiholdeplasser. Klistremerker og oppslag skal være godt synlige for kundene.

Makspris

Vi tilbyr også makspris på bestillinger på grenlandtaxi.no. Maksprisen du blir tilbudt ved bestilling beregnes ut fra estimert tid og kilometer for reisen fra henteadresse (A) til leveringsadresse (B), basert på korteste rute fra Google Maps. Maksprisen er den høyeste prisen turen din maksimalt kan ende på, men viser taksameteret en lavere pris ved turens slutt, er det selvfølgelig den laveste prisen du skal betale.

Ved makspristurer kjører vi deg så direkte som trafikkmessig mulig fra hentested til leveringssted. Maksprisen forutsetter at du står klar når bilen kommer, at turen går direkte mellom opp
Kontakt oss
© Grenland Taxi AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram