Om oss

Vårt team av sjåfører har omfattende kunnskap om lokale veier, trafikkmønstre og alternative ruter som sikrer at du kommer deg frem raskt og problemfritt. Sjåførene gjennomgår grundige bakgrunnsjekker og jevnlig opplæring for å gi deg best mulig service.

Vår sentral betjener alle bestillinger. Alle bestilte turer kan dokumenteres, og med tillatelse fra datatilsynet lagres turene i vårt datasystem i en måned. Som sikkerhet både for våre kunder og sjåfører, er det en egen alarmfunksjon montert i alle våre biler som til enhver tid viser hvor bilene er.

Når du velger Grenland Taxi, kan du forvente rene og velholdte kjøretøy som gir en komfortabel og hyggelig kjøretur. En rekke av våre kjøretøy imøtekommer også dine spesifikke behov, fra sedaner for enkeltpersoner eller mindre grupper, til romslige minibusser for større selskap. Vi har også kjøretøy med plass til rullestol.

Hvert kjøretøy er utstyrt med moderne komfort, inkludert klima-anlegg og GPS-navigasjon.

Kontakt oss
© Grenland Taxi AS
Utvilket av:
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram